ТВ Секција Авела, Авела, бeл мат + црно | Мебел Виденов
Авела

ТВ Секција , бeл мат + црно

ТВ Секција Авела 1
ТВ Секција Авела 1_thumb
15600 ден
12100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L218 B40 H180
Основа:
- ламинирана иверица
Врати:
- ламинирана иверица
- стакло
* LED осветлување
Обрнете внимание!
Наведената големина на ТВ е за максимална големина на екранот (дијагонала) во инчи. Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 167/42/7 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 2: 100/35/14 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 3: 100/35/14 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 4: 140/20/3 см, тежина 5 кг.
Пакет 5: 74/35/5 см, тежина 11,5 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Авела 2000.00 ден. 700.00 ден. 300.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени