ТВ Секција Џесика III, Џесика, темен даб крафт | Мебел Виденов
Џесика

ТВ Секција , темен даб крафт

ТВ Секција Џесика III 1
ТВ Секција Џесика III 2
ТВ Секција Џесика III 3
ТВ Секција Џесика III 4
ТВ Секција Џесика III 5
ТВ Секција Џесика III 1_thumb
ТВ Секција Џесика III 2_thumb
ТВ Секција Џесика III 3_thumb
ТВ Секција Џесика III 4_thumb
ТВ Секција Џесика III 5_thumb
14100 ден
11200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

- витрина (стоечка): L50 B34 H108,5 см.
- низок ТВ комода: L163 B41 H37,5 см.
* 1 преклопна врата
- полица: L108 B19,5 H23 см.
* 1 полица од иверица, 1 стаклена полица
- витрина за ѕид: L50 B34 H106 см.
* Потребна е монтажа на ѕид
Основа:
- ламинирана иверка, HDF грб
Врати:
- ламинирана иверка, стакло 4 мм.
Декор: темен даб крафт
* индивидуалните комодаи овозможуваат разместување.
За поголем ред и удобност дома, користете практично разместување на комодите.
Поединечните шкафоњи можете да ги поставите според потребите и местото за кое се обезбедени. Должината на ТВ-шкафот овозможува поставување на доволно голем ТВ-уред. Мебелот е направен од ламинирана иверица. Сите делови со иверица ги исполнуваат европските стандарди за екологија и безбедност. Рабовите на секој детал се прецизно направени со највисоката класа на лепила и машини. Комодата Џесика е во цврст и лесен пакет со упатства за монтирање кои лесно се следат. Сите потребни елементи за составување на комодата се вклучени во сетот. Прицврстувачите - држачи и штрафови за монтирање до и на ѕидот, се купуваат одделно.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 41/16/13 см, тежина 2 кг.
Пакет 2: 167/42/6 см, тежина 22 кг.
Пакет 3: 106/35/8 см, тежина 17,4 кг.
Пакет 4: 110/50/7 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 5: 50/33/12 см, тежина 13 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Џесика 2000.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не