ТВ Секција Ергос, Ергос, даб сонома + carboon wood | Мебел Виденов
Ергос

ТВ Секција , даб сонома + carboon wood

ТВ Секција Ергос 1
ТВ Секција Ергос 1_thumb
13400 ден
Попуст: -25%
10000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L251.5 B41.5 H180
Материјал:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Наведената големина на ТВ е за максимална големина на екранот (дијагонала) во инчи. Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 120,5 / 39/9 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 120,5 / 60/9 см, тежина 19 кг.
Пакет 3: 193,5 / 40,5 / 6,5 см, тежина 35 кг.
Пакет 4: 133,5 / 60,5 / 3 см, тежина 17 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ергос 2000.00 ден. 700.00 ден. 300.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени