Тв Секција Евора, Евора, даб сонома + бела | Мебел Виденов
Евора

ТВ Секција , даб сонома + бела

Тв Секција Евора 1
Тв Секција Евора 2
Тв Секција Евора 1_thumb
Тв Секција Евора 2_thumb
17400 ден
11100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- ТВ модул: L138 B38 см
- полица: L115  см.
- висок шкаф со вратичка: L60 B32 H190 см
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Комплетот ги вклучува само горенаведените производи.
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ уредот со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 102/36/9 см, тежина 16 кг.
Пакет 2: 104/66/10 см, тежина 31 кг.
Пакет 3: 146/44/11 см, тежина 32 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Евора 1500.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не