ТВ Секција Франческа, Франческа, даб сонома + босфор | Мебел Виденов
Франческа

ТВ Секција , даб сонома + босфор

ТВ Секција Франческа 1
ТВ Секција Франческа 2
ТВ Секција Франческа 3
ТВ Секција Франческа 4
ТВ Секција Франческа 5
ТВ Секција Франческа 1_thumb
ТВ Секција Франческа 2_thumb
ТВ Секција Франческа 3_thumb
ТВ Секција Франческа 4_thumb
ТВ Секција Франческа 5_thumb
14500 ден
Попуст: -25%
10800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L204 B56.5 H185,5 см.
- место за ТВ L109 / H69,5 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица, декор босфор
- грб HDF
- ПВЦ рабови
Врати / предна страна:
- ламинирана иверица, декор астра
- стакло 4 мм, провидно
- ПВЦ рабови
Механизми:
- шарки
- шини за фиоки
- рачки, хромиран метал
Домот е уреден кога секој предмет ќе го најде своето место. За таа цел, ние го создаваме и користиме мебелот за да можеме да направиме оптимално користење на просторот и истовремено да и дадеме на нашата куќа хармонија и единство на ентериерот. Франческа нуди различни начини за чување, прикажување и уредување на предмети или украси. Шкафовите се изработени од ламинирана иверка. Сите материјали што се користат за нејзино производство се со сертифицирано потекло и квалитет и ги исполнуваат високите европски барања за безбедност. Сите потребни елементи за поврзување се вклучени во производот. Кога монтирате дома, следете ги приложените упатства за монтирање.
Обрнете внимание!
Наведената големина на ТВ е за максимална големина на екранот (дијагонала) во инчи. Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 52/11/11 см, тежина 2 кг.
Пакет 2: 184/45/6 см, тежина 24,4 кг.
Пакет 3: 187/47/5 см, тежина 22 кг.
Пакет 4: 113/56/8 см, тежина 20 кг.
Пакет 5: 60/50/12 см, тежина 18 кг.
Пакет 6: 149/40/5 см, тежина 17 кг.
Пакет 7: 114/48/7 см, тежина 18 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Франческа 2100.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени