ТВ Секција Јулио B, Јулио B, бела + антрацит | Мебел Виденов
Јулио B

ТВ Секција , бела + антрацит

ТВ Секција Јулио B 1
ТВ Секција Јулио B 1_thumb
12700 ден
Попуст: -36%
8100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
-  ТВ шкаф: L200 B40 H75/43 см.
- шкаф за ѕид: L44 B32 H75 см.
- полица: L120 B18 H17,5 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Комплетот ги вклучува само горенаведените производи.
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ уредот со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 122/45/8 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 165/38/10 см, тежина 23 кг.
Пакет 3: 83/51/12 см, тежина 21 кг.
 
Слични производи
Последно видени