ТВ Секција Јулио B, Јулио А, даб вотан + антрацит | Мебел Виденов
Јулио А

ТВ Секција , даб вотан + антрацит

ТВ Секција Јулио B 1
ТВ Секција Јулио B 2
ТВ Секција Јулио B 1_thumb
ТВ Секција Јулио B 2_thumb
13900 ден
9600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
-  ТВ модул: L200 B40 H75 см.
- шкаф за ѕид: L44 B32 H75 см.
- полица: L120 B18 H17,5 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Согласете ги вкупните димензии на ТВ со димензиите на површината.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 122/45/8 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 165/38/10 см, тежина 23 кг.
Пакет 3: 83/51/12 см, тежина 21 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Јулио А 2400.00 ден. 900.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не