ТВ Секција Карина, Карина, даб сонома + венге магија | Мебел Виденов
Карина

ТВ Секција , даб сонома + венге магија

ТВ Секција Карина 1
ТВ Секција Карина 1_thumb
30200 ден
Попуст: -35%
19500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L270 B52 H210 см.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 214,5 / 51,5 / 8,5 см, тежина 51 кг.
Пакет 2: 214,5 / 51,5 / 9 см, тежина 49,1 кг.
Пакет 3: 116/43/22 см, тежина 55 кг.
Пакет 4: 208/45/8 см, тежина 37,7 кг.
Пакет 5: 40/33 / 3,5 см, тежина 4,1 кг.
Пакет 6: 54/40/8 см, тежина 5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Карина 4100.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не