ТВ Секција Палома + LED осветлување, Палома, бел сјај + даб евок | Мебел Виденов
Палома

ТВ Секција сo LED осветлување , бел сјај + даб евок

ТВ Секција Палома + LED осветлување 1
ТВ Секција Палома + LED осветлување 2
ТВ Секција Палома + LED осветлување 3
ТВ Секција Палома + LED осветлување 4
ТВ Секција Палома + LED осветлување 5
ТВ Секција Палома + LED осветлување 1_thumb
ТВ Секција Палома + LED осветлување 2_thumb
ТВ Секција Палома + LED осветлување 3_thumb
ТВ Секција Палома + LED осветлување 4_thumb
ТВ Секција Палома + LED осветлување 5_thumb
24400 ден
Попуст: -38%
14900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

ТВ Секција Палома
Димензии:
- низок шкаф: L58 B37 H128 см.
- полица: L135 B17 H27 см.
- висок шкаф: L58 B37 H178 см.
- тв комода: L176 B45.5 H50 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица, декор бел сјај
Врати/предна страна:
- ламинирана иверица, боја: бел сјај + даб евок
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ уредот со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 8
Пакет 1: 184/52/7 см, тежина 24 кг.
Пакет 2: 184/52/7 см, тежина 25 кг.
Пакет 3: 176/47 / 9,5 см, тежина 26 кг.
Пакет 4: 126/47/9 см, тежина 22 кг.
Пакет 5: 121/57/5 см, тежина 17 кг.
Пакет 6: 136/28/4 см, тежина 6 кг.
Пакет 7: 68/50 / 4,5 см, тежина 10 кг.
Пакет 8: 52/15/20 см, тежина 4 кг.
Слични производи
Последно видени