ТВ Секција Пинто B, Пинто B, даб вотан + антрацит | Мебел Виденов
Пинто B

ТВ Секција , даб вотан + антрацит

ТВ Секција Пинто B 1
ТВ Секција Пинто B 1_thumb
14700 ден
Попуст: -35%
9500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- ТВ модул: L224 B32 H42 см.
- шкаф за ѕид: L112 B32 H32 см.
- полица: 2 бр.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Согласете ги вкупните димензии на ТВ со димензиите на површината.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 119/38/17 см, тежина 37 кг.
Пакет 2: 119/40/19 см, тежина 41 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Пинто B 1300.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени