ТВ Секција Рида, Рида, орев винтиџ | Мебел Виденов
Рида

ТВ Секција , орев винтиџ

ТВ Секција Рида 1
ТВ Секција Рида 1_thumb
9500 ден
Попуст: -25%
7100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L200 B35 H180
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Наведената големина на ТВ е за максимална големина на екранот (дијагонала) во инчи. Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 204/37/8 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 90,5 / 41 / 6,5 см, тежина 13 кг.
Пакет 3: 90,5 / 41 / 6,5 см, тежина 13 кг.
Пакет 4: 104/22/6 см, тежина 5,5 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рида 2000.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени