ТВ Секција Родос, Родос, даб сонома + бело | Мебел Виденов
Родос

ТВ Секција , даб сонома + бело

ТВ Секција Родос 1
ТВ Секција Родос 2
ТВ Секција Родос 3
ТВ Секција Родос 4
ТВ Секција Родос 5
ТВ Секција Родос 1_thumb
ТВ Секција Родос 2_thumb
ТВ Секција Родос 3_thumb
ТВ Секција Родос 4_thumb
ТВ Секција Родос 5_thumb
8700 ден
Попуст: -34%
5700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L190 B40 H200 см.
* Потребна е монтажа на ѕид
Основа - ламинирана иверка, HDF грб
Врати - ламинирана иверица, ПВЦ-рабови 0,5
* индивидуалните модули овозможуваат разместување.
Декорација: даб сонома + бел
За повеќе ред и удобност дома, користете ја практичната распределба на комодата Родос.
Поединечните ормани можете да ги поставите според потребите и местото за кое се обезбедени. Должината на ТВ-плотната овозможува поставување на доволно голем приемник. Мебелот е направен од ламинирана иверица. Сите плотни со иверица ги исполнуваат европските стандарди за екологија и безбедност. Ививањето на секој детал е прецизно направено со највисоката класа на лепила и машини. Моделот доаѓа во здрав и лесен пакет со упатства за монтирање кои лесно се следат. Сите потребни елементи за составување на комодата се вклучени во сетот. Прицврстувачите - држачи и завртки за монтирање до и на ѕидот, се купуваат одделно.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Производот не може да се прилагоди.
Производот е направен само во форма во кој е на фотографијата.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 94 / 39,5 / 16 см, тежина 27 кг.
Пакет 2: 144/41 / 8,5 см, тежина 26 кг.

Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Родос 1600.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени