ТВ Секција Роси L, Роси L, дaб сонома + венге | Мебел Виденов
Роси L

ТВ Секција , дaб сонома + венге

ТВ Секција Роси L 1
ТВ Секција Роси L 1_thumb
19900 ден
Попуст: -43%
11300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребна е монтажа на ѕид!
Димензии:
- L300 B50 H188 см.
- место за ТВ: L120 / H73 см.
Материјали
Основа:
- ламинирана иверица, декор даб сонома + венге
- грб HDF
- ПВЦ рабови
Врати / предница:
- ламинирана иверица, декор даб сонома + венге
-  МДФ профил, венге декор
- стакло, 4 мм
- ПВЦ рабови
Механизми:
- шарки
- ПВЦ рачки
Сетот се состои од 4 дела подредени така што Ви даваат можност максимално да го користите нивниот простор. Моделот е изработен од материјали и бои што овозможуваат негова лесна комбинација со друг мебел од нашиот каталог. Комодата доаѓа во здрав и лесен пакет со упатства за монтирање кои лесно се следат.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ уредот со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 9
Пакет 1: 192/52 / 5,5 см, тежина 21 кг.
Пакет 2: 188/41 / 5,5 см, тежина 18,1 кг.
Пакет 3: 94/39/7 см, тежина 11,3 кг.
Пакет 4: 171/57/5, 5 см, тежина 23 кг.
Пакет 5: 171/57 / 6,5 см, тежина 22,6 кг.
Пакет 6: 97/52/7 см, тежина 15,5 кг.
Пакет 7: 94/39/7 см, тежина 11,9 кг.
Пакет 8: 90/46/2 см Тежина 4,5 кг.
Пакет 9: 30/20/10 см, тежина 2 кг.
Слични производи
Последно видени