ТВ секција Сена, Сена, дaб крафт златна + ателје лаjт | Мебел Виденов
Сена

ТВ Секција , дaб крафт златна + ателје лаjт

ТВ секција Сена 1
ТВ секција Сена 2
ТВ секција Сена 3
ТВ секција Сена 4
ТВ секција Сена 5
ТВ секција Сена 6
ТВ секција Сена 1_thumb
ТВ секција Сена 2_thumb
ТВ секција Сена 3_thumb
ТВ секција Сена 4_thumb
ТВ секција Сена 5_thumb
ТВ секција Сена 6_thumb
15500 ден
Попуст: -40%
9200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребно е монтирање на ѕид!
Димензии:
- L220 B45 H180-200
- композиција: L220 B45 см.
- ТВ шкаф: L220 B45 H47.5 см - 1 бр
- ѕиден шкаф со амортизери: L120 B35 H30 см.  2 пар; за монтажа на ѕид
Материјали:
- ламинирана иверица 16 мм
- декорација даб крафт голд + ателје лајт
- амортизери
Вашата дневна соба ќе биде поуредна и добредојдена со оригиналната Тв секција Сена. Моделот нуди повеќе можности за организирање на просторот во дневната соба, така што ќе можете да поставите голем телевизор на соодветно место, како и многу дополнителни додатоци. Прекрасниот дрвен декор придонесува за стилската и спектакуларна визија на секцијата. Шкафчињата се изработени од ламинирана иверка, со силни и мазни површини што го олеснуваат нивното одржување.
Обрнете внимание!
Плочи за монтирање за поставување на ѕид, како и дипли, се вклучени во комплетот.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 124/72/8 см, тежина - 37 кг.
Пакет 2: 225/46/6 см, тежина - 32 кг.
Пакет 3: 186/46/6 см, тежина - 29 кг.
Слични производи
Последно видени