ТВ Секција Ванеса, Ванеса, бергамо темно + бел сјај | Мебел Виденов
Ванеса

ТВ Секција , бергамо темно + бел сјај

ТВ Секција Ванеса 1
ТВ Секција Ванеса 2
ТВ Секција Ванеса 1_thumb
ТВ Секција Ванеса 2_thumb
28700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L220 B44 H210 см.
Материјал:
-МДФ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 135/43/15 см, тежина 51,2 кг.
Пакет 2: 225 / 44,5 / 10,5 см, тежина 62,4 кг.
Пакет 3: 132/73/6 см, тежина 2,85 кг.
Пакет 4: 132/46/8 см, тежина 14,3 кг.
Пакет 5: 72/41/8 см, тежина 7,2 кг.
Пакет 6: 59/35/7 см, тежина 8,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ванеса 3800.00 ден. 800.00 ден. 300.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не