ТВ Секција Нола, Нола, антрацит + даб евок | Мебел Виденов
Нола

ТВ Секција , антрацит + даб евок

ТВ Секција Нола 1
ТВ Секција Нола 2
ТВ Секција Нола 3
ТВ Секција Нола 4
ТВ Секција Нола 5
ТВ Секција Нола 6
ТВ Секција Нола 1_thumb
ТВ Секција Нола 2_thumb
ТВ Секција Нола 3_thumb
ТВ Секција Нола 4_thumb
ТВ Секција Нола 5_thumb
ТВ Секција Нола 6_thumb
16600 ден
13100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- ТВ шкаф: L170 B40 H31 см.
- шкаф - витрина: L52 В34 H100 см - за поставување на ѕид
- шкаф - витрина: L52 В34 H101.5 см.
- ѕидна полица: L120 B20 H16 см. - 1 пар.; за поставување на ѕид
Основа:
- ламинирана иверица
Полици:
- иверица
Обрнете внимание!
Согласете ги вкупните димензии на ТВ со димензиите на површината.
 
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 110/60/10 см, тежина 31 кг.
Пакет 2: 160/50/10 см, тежина 30 кг.
Пакет 3: 20/20/20 см, тежина 3,2 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нола 1600.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени