ТВ Секција Шели, Шели, даб евок + Magma | Мебел Виденов
Шели

ТВ Секција , даб евок + Magma

ТВ Секција Шели 1
ТВ Секција Шели 1_thumb
9500 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- ТВ комода: L165 B45 H46 см.
- ѕиден шкаф: L55 B30 H110 см.
- полица: L110 B25 H28 cм.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
- грб HDF
- ПВЦ рабови
Врати / предна страна:
- ламинирана иверица
Механизми:
- механизам за врата на преклопување
- рачки - алуминиум
- шарки
Шели е универзално решение со кое практично можете да ја обезбедите вашата дневна соба или спална соба. Има оптимална функционална поставеност што обезбедува доволно простор за секој детал. Комодата е изработена од ламинирана иверка со висок квалитет и лепак на рабовите, што гарантира голема отпорност на разлепување. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 116/51/8 см, тежина 17 кг.
Пакет 2: 62/44/8 см, тежина 8 кг.
Пакет 3: 117/43/9 см, тежина 17 кг.
Пакет 4: 116/64/9 см, тежина 24,5 кг.
Пакет 5: 40/15/15 см, тежина 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Шели 2400.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не