Вертикален шкаф Надја 217 за фурна, Надја 217, антрацит сјај | Мебел Виденов
Надја 217

Вертикален шкаф за фурна , антрацит сјај

Вертикален шкаф Надја 217 за фурна 1
Вертикален шкаф Надја 217 за фурна 2
Вертикален шкаф Надја 217 за фурна 3
Вертикален шкаф Надја 217 за фурна 1_thumb
Вертикален шкаф Надја 217 за фурна 2_thumb
Вертикален шкаф Надја 217 за фурна 3_thumb
6600 ден
Попуст: -32%
4400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Димензии
- L60 / B57.5 / H220 см.
Основа: иверица, бело шагре боја
Врати и предници: иверица, боја антрацит сјајна
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги димензиите на апаратот за вградување со димензиите на отворот на шкафот.
Шкафот е погоден само за ПВЦ цокла.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не зглобени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, столбови и услуги за испорака и монтирање. Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
 Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надија, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 210/63/3 см, тежина 24 кг.
Пакет 2: 64/62/9 см, тежина 19,5 кг.
Пакет 3: 20/16/10 см, тежина 0,65 кг.
Пакет 4: 84/64/4 см, тежина 9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 217 900.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не