Вграден мијалник Вела 6545, Мијалник за вградување Вела 6545, хром | Мебел Виденов
Мијалник за вградување Вела 6545

Вграден мијалник Вела 6545

Вграден мијалник Вела 6545 1
Вграден мијалник Вела 6545 1_thumb
4200 ден
3100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии: L65 / B45 см.
Димензии на коритото: 59/33 см.
Дупка за вградување мин .: 63/43 см.
Длабочина на коритото 20 см.
Дебелина на челик: 0,7 мм.
Вклучени во комплетот се ПВЦ цевки за приклучување на вода и машина за миење садови.
Обрнете внимание!
Мијалникот се предлага со пробиен отвор за чешма.
Чешмата не е вклучена во цената.
Исчистете го мијалникот со неутрален сапун или детергент што не содржи кисели или абразивни честички. Никогаш не чистете го мијалникот со четка за тврд материјал, остри предмети или груба крпа, бидејќи тоа може да ја оштети површината. После употреба, добро е да се мие со вода и да се исуши мијалникот со пешкир.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 65/45/20 см, тежина 3 кг.
Последно видени