Висока витрина Елидор + LED осветлување, Елидор, патиниран песочен даб + matera | Мебел Виденов
Елидор

Висока витрина + LED , патиниран песочен даб + matera

Висока витрина Елидор + LED осветлување 1
Висока витрина Елидор + LED осветлување 2
Висока витрина Елидор + LED осветлување 1_thumb
Висока витрина Елидор + LED осветлување 2_thumb
17000 ден
Попуст: -25%
12700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L56.2 B39.6 H194.4 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Врати:
- ламинирана иверица
- стакло
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 200/56/9 см, тежина 49 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елидор 1100.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени