Витрина Селе, Селе, даб вотан + бел сјај | Мебел Виденов
Селе

Витрина , даб вотан + бел сјај

Витрина Селе 1
Витрина Селе 2
Витрина Селе 3
Витрина Селе 4
Витрина Селе 1_thumb
Витрина Селе 2_thumb
Витрина Селе 3_thumb
Витрина Селе 4_thumb
10000 ден
7900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 B41 H133 cм
Основа:
- ламинирана иверка
Врати / предна страна:
- бел сјај
- метални рачки
* LED осветлувањето не е вклучено во цената.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 133/51/7 см, тежина 24,3 кг.
Пакет 2: 156/41/8 см, тежина 28,1 кг.
 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени