Врата за машина за миење садови Надја 221, Надја 221, даб сонома | Мебел Виденов
Надја 221

Врата за машина за миење садови , даб сонома

Врата за машина за миење садови Надја 221 1
Врата за машина за миење садови Надја 221 2
Врата за машина за миење садови Надја 221 3
Врата за машина за миење садови Надја 221 1_thumb
Врата за машина за миење садови Надја 221 2_thumb
Врата за машина за миење садови Надја 221 3_thumb
800 ден
400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Вградена врата за машина за миење садови.
Димензии:
- L45 / B1,5 / H77 см.
Врати и предници: иверица, боја даб сонома
Механизми:
- метална рачка
Обрнете внимание!
Споредете ги димензиите на вратата со димензиите на апаратот за вградување.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува услуги за испорака и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надија, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 78/46/2 см, тежина 3,4 кг.
Пакет 2: 20/16/10 см, тежина 0,5 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 221 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не