Врата за уред за вградување Надја 222, Надја 222, бел сјај | Мебел Виденов
Надја 222

Врата за уред за вградување , бел сјај

Врата за уред за вградување Надја 222 1
Врата за уред за вградување Надја 222 2
Врата за уред за вградување Надја 222 3
Врата за уред за вградување Надја 222 1_thumb
Врата за уред за вградување Надја 222 2_thumb
Врата за уред за вградување Надја 222 3_thumb
600 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Врата за машина за миење садови / машината за перење за вградување.
Димензии
- L60 / B1,5 / H77 см.
Врати и предна страна: иверица, боја бел сјај
Механизми:
- метална рачка
Обрнете внимание!
Споредете ги димензиите на вратата со димензиите на уредот за вградување .
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не зглобени. Наведената цена не вклучува внесување до домот и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 78/61/2 см, тежина 4,6 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 222 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не