Врата за уред за вградување Надја 222, Надја 222, даб сонома | Мебел Виденов
Надја 222

Врата за уред за вградување , даб сонома

Врата за уред за вградување Надја 222 1
Врата за уред за вградување Надја 222 2
Врата за уред за вградување Надја 222 3
Врата за уред за вградување Надја 222 1_thumb
Врата за уред за вградување Надја 222 2_thumb
Врата за уред за вградување Надја 222 3_thumb
800 ден
500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Врата за машина за миење садови / машината за перење за вградување.
Димензии
- L60 / B1,5 / H77 см.
Врата и предна страна: иверица, боја даб сонома
Механизми:
- метална рачка
Обрнете внимание!
Споредете ги димензиите на вратата со димензиите на уредот за вградување .
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не зглобени. Наведената цена не вклучува, внесување до домот и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 78/61/2 см, тежина 4,6 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 222 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени