Закачалка Лаго, Лаго, светол рокфорд + даб какао | Мебел Виденов
Лаго

Закачалка , светол рокфорд + даб какао

Закачалка Лаго 1
Закачалка Лаго 1_thumb
13200 ден
9000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L160 B38 H188 см.
Врати и основа:
- ламинирана иверица
- декор: светол рокфорд + даб какао
- огледало
Додатоци:
- рачки - алуминиум
- шипка на извлекување
- закачалки - 3 пар.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 190/45/6 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 151/78/6 см, тежина 25,7 кг.
Пакет 3: 190/39/7 см, тежина 20 кг.
Пакет 4: 189/68/3 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 36/12/12 см, тежина 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лаго 1500.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени