Закачалка Линеа, Линеа, дaб евок + свила | Мебел Виденов
Линеа

Закачалка , дaб евок + свила

Закачалка Линеа 1
Закачалка Линеа 2
Закачалка Линеа 1_thumb
Закачалка Линеа 2_thumb
600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Потребно е монтажа за ѕид!
Димензии:
- L61,5 B7 H21,5 см
Материјали:
- ламинирана иверица
- декор: даб евок + свила
- закачалки: 3 пар.
Закачалката Линеа е универзална и скромна понуда, со која можете да ги опремите и домот и канцеларијата или вилата. Моделот е изработен од ламинирана иверка.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 66/14/8 см, тежина 2,1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Линеа 400.00 ден. 100.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Последно видени

Следете не