Закачалка Нина, Нина, венге + астра | Мебел Виденов
Нина

Закачалка , венге + астра

Закачалка Нина 1
Закачалка Нина 2
Закачалка Нина 3
Закачалка Нина 1_thumb
Закачалка Нина 2_thumb
Закачалка Нина 3_thumb
13600 ден
9600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена

Закачалка Нина
Димензии:
- L108 B37 H193 см.
Боја:
- венге + астра
- избор на лева и десна опција
Изработена од високо квалитетна иверка
Закачалката Нина би била прекрасен додаток на кој било вид ентериер. Со својата софистицираност подготвена е да го задоволи дури и најсложениот вкус. Неговата примена е универзална - во домот, канцеларијата, па дури и во вилата. Достапно во две верзии - лева и десна. Изработена е од висококвалитетна ламинатна иверка, за која Мебел Виденов ги има релевантните сертификати кои гарантираат сила и безбедност за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Состав: Ламинирана иверица, Хардвер;
Пакување: Брановиден картон и полиетиленски воден филм;
Упатства за употреба: ставете облека и чевли на одредените места.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Опрема: Број на пакувања: 7 (десна / лева)
Пакет 1: 197/47/6 см, тежина 14,2 кг.
Пакет 2: 197/45/4 см, тежина 13,6 кг.
Пакет 3: 80/48/10 см, тежина 7,6 кг.
Пакет 4: 55/58/6 см, тежина 6,7 кг.
Пакет 5: 142/70/11 см, тежина 13,9 кг.
Пакет 6: 133/50/20 см, тежина 8,7 кг.
Пакет 7: 45/15/10 см, тежина 1,9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нина 1200.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не