Закачалка Нина, Нина, даб вотан + антрацит мат | Мебел Виденов
Нина

Закачалка , даб вотан + антрацит мат

Закачалка Нина 1
Закачалка Нина 1_thumb
19600 ден
13700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Закачалка Нина се одликува со својата многуфункционалност.
- димензии: L108 B37 H193 см.
- материјали: ламинирана иверица, огледало
- боја: даб вотан + снтрацит мат
- оков: панти, рачки, закачалки
- избор на лева и десна варијанта
Благодарение на својот практичен дизајн закачалка Нина се впишува перфектно во секоја ситуација. Во една целина обединува се што е потребно за влезниот хол: закачалка, гардероба, фиока, место за чевли, полици и задолжителното огледало. Сите детали на закачалката се направени од сертифицирана ламинирана иверица. Неговата универзална примена го прави идеален мебел за внатрешноста на вилата, канцеларијата или домот.
Можете да го нарачате преку нашата веб-страница. Доколку сакате да направите онлајн нарачка, имате можност да платите при испорака.
Достапно само во наведените бои и големини.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Вид: Поставка за чевли и/или алишта ;
Состав: Ламинирана иверица, Оков;
Пакување: Брановидни картони и стреч фолија;
Инструкција за користење: Се поставува облека и чевли на наменетите места;
Број пакети: 7 (десно/лево)
Пакет 1: 196/40.5/4 см., тежина14,2 кг.
Пакет 2: 197/38.5/4 см., тежина- 13.5 кг.
Пакет 3: 72/40.5/6 см., тежина- 7.8 кг.
Пакет 4: 52/52/6 см., тежина- 7 кг.
Пакет 5: 144/70/4 см., тежина- 20.1 кг.
Пакет 6: 45/16/16 см., тежина- 1.9 кг.
Одржување: Површините се бришат со малку влажна крпа. Не користете средства за чистење и материјали што содржат абразивни честички.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нина 1500.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не