Закачалка Нина, Нина, црна + бел сјај | Мебел Виденов
Нина

Закачалка , црна + бел сјај

Закачалка Нина 1
Закачалка Нина 1_thumb
16200 ден
Попуст: -33%
10800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена

Закачалката Нина се одликува со својата разноврсност.
- димензии: L108 B37 H193 cм.
- материјали: ламинирана иверка, огледало
- боја: црна + бел сјај
- хардвер: шарки, рачки, закачалки
- избор на лева и десна опција
Благодарение на нејзиниот практичен дизајн, Нина совршено се вклопува во секоја ситуација. Комбинира во една целина сè што е потребно за ходникот: закачалка, плакар, фиока, место за чевли, полици и задолжително огледало. Сите детали за закачалката се изработени од ламинирана иверка со сертифицирано потекло. Нејзината универзална примена ја прави идеален мебел за вила канцеларија или дома.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Состав: Ламинирана иверица, Хардвер;
Пакување: Велпапе и полиетиленова растеглива фолија;
Упатства за употреба: ставете облека и чевли на одредените места;
Опрема: Број на пакувања: 7 (десна / лева)
Пакет 1: 197/47/6 см, тежина 14,2 кг.
Пакет 2: 197/45/4 см, тежина 13,6 кг.
Пакет 3: 80/48/10 см, тежина 7,6 кг.
Пакет 4: 55/58/6 см, тежина 6,7 кг.
Пакет 5: 142/70/11 см, тежина 13,9 кг.
Пакет 6: 133/50/20 см, тежина 8,7 кг.
Пакет 7: 45/15/10 см, тежина 1,9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нина 1200.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не