Закачалка Санди, Санди, даб сонома | Мебел Виденов
Санди

Закачалка , даб сонома

Закачалка Санди 1
Закачалка Санди 2
Закачалка Санди 1_thumb
Закачалка Санди 2_thumb
9700 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Вкупни димензии: L100; B38; H193 см.
Модерна, стилска и функционална, тоа е закачалката Санди.
Димензии на плакарот: L50 B38 H150 см.
Материјал – ламинирана иверица
Хардвер - шарки, рачки, шипка и закачалки
Производот нема можност да се прилагоди поинаку. Производот е направен само во формата во која е на фотографијата. Модерна, стилска и функционална. Изработена е од квалитетни материјали со докажано потекло, ги исполнува сите стандарди за квалитет, обезбедувајќи здравје и безбедност за време на работата. Моделот се состои од плакар со врата - лев отвор и рачка на извлекување за облека. Недостатокот на простор во просториите каде што обично се поставува овој вид мебел дава поголема функционалност и практичност на нивниот дизајн. Оваа практичност тука е изразена во огледалото поставено на плакарот, лизгачката преграда во делот за чевли, а отворената шипка и закачалките, остануваат видливи и секогаш достапни.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 5
Пакет 1: 105/40/6 см, тежина 12 кг.
Пакет 2: 155/40/6 см, тежина 15 кг.
Пакет 3: 155/55/4 см, тежина 16 кг.
Пакет 4: 155/55/3 см, тежина 9 кг.
Пакет 5: 45/15/15 см, тежина 2 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Санди 1500.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не