Аголна гарнитура Делмар на спуштање, Делмар, беж | Мебел Виденов
Делмар

Аголна гарнитура на спуштање , беж

Аголна гарнитура Делмар на спуштање 1
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 2
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 3
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 4
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Делмар на спуштање 4_thumb
84600 ден
61200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Ексклузивна серија софи со германски дизајн и врвен квалитет произведена за Мебел Виденов.
Димензии:
- L300 B224 H100 см.
- област за спиење: 129/219 см.
Тапацир / пополнување:
- основана тапацир: цик-цак извори и ремени
Предности:
- функција за спиење - душек на извлекување
- голем кревет
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 195/111/83 см, тежина 85 кг.
Пакет 2: 188/111/83 см, тежина 83 кг.
Слични производи
Последно видени