Аголна гарнитура Едистон на спуштање, Едистон, сив + тeмно сиво | Мебел Виденов
Едистон

Аголна гарнитура на спуштање , сив + тeмно сиво

Аголна гарнитура Едистон на спуштање 1
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 2
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 3
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 4
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 5
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 6
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Едистон на спуштање 6_thumb
43200 ден
Попуст: -39%
26300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Димензии:
- L255 В156 H75 см.
- област за спиење: 210/119
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа - еластичен појас
- полнење - полиуретанска пена N2730, полиестерска обвивка, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот - душек на извлекување
* сандак со механизам за подигнување
* Универзален (лево / десно треба да се утврди при монтажата)
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 165/80/78 см, тежина 42 кг.
Пакет 2: 145/95/78 см, тежина 51 кг.
Пакет 3: 93/22/57 см, тежина 8 кг.
Слични производи
Последно видени