Аголна гарнитура Естел на спуштање, Естел, светло сива | Мебел Виденов
Естел

Аголна гарнитура на спуштање , светло сива

Аголна гарнитура Естел на спуштање 1
Аголна гарнитура Естел на спуштање 2
Аголна гарнитура Естел на спуштање 3
Аголна гарнитура Естел на спуштање 4
Аголна гарнитура Естел на спуштање 5
Аголна гарнитура Естел на спуштање 6
Аголна гарнитура Естел на спуштање 7
Аголна гарнитура Естел на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Естел на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Естел на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Естел на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Естел на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Естел на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Естел на спуштање 7_thumb
45500 ден
31000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L277 B176 H73 см.
- површина за спиење: 134/235 см.
Лицев материјал:
- полиестер, серија Енџој
Тапицерија/пополнување:
- основа: иверица
- пополнување: полиуретанска пена N3033S, 10 см.; вата 150 гр.
Конструкција:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* функција на кревет - влечење од седиштето, грбот се спушта
* сандак
* универзален модел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Потпирачите за раце на софите НЕ се наменети за седење. Секое динамично оптеретување или седење на нив може да доведе до деформации во нивниот изглед и структурниот интегритет.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 151/90/58 см, тежина - 61 кг.
Пакет 2: 174/62/74 см, тежина - 44 кг.
Пакет 3: 174/62/20 см, тежина - 23 кг.
Пакет 4: 87/61/20 см, тежина - 13 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Естел 700.00 ден. 2300.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не