Аголна гарнитура Еворио на спуштање, Еворио, светло беж + темно сива | Мебел Виденов
Еворио

Аголна гарнитура + табуретка , светло беж + темно сива

Аголна гарнитура Еворио на спуштање 1
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 2
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 3
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 4
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 5
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 6
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Еворио на спуштање 6_thumb
34800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Аголна гарнитура Еворио + табуретка
Димензии:
- L260 B189 H70 см.
- област за спиење: 132/208 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- седишта / потпирачи за грб: полиуретанска пена N2538 8 см, памучна волна 150 г / кв.м
- појаси на тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот
* сандак - фиока 1 пар.
* универзален модел, лева / десна насока се одредува за време на монтирање
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 136/91/58 см, тежина 44 кг.
Пакет 2: 137/72/70 см, тежина 30 кг.
Пакет 3: 136/68/25 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 4: 86/59/25 см, тежина 10 кг.
Пакет 5: 97/53/43 см, тежина 16 кг.


Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еворио 700.00 ден. 1400.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени