Аголна гарнитура Роли, на спуштање, Роли, сива | Мебел Виденов
Роли

Аголна гарнитура на спуштање , сива

Аголна гарнитура Роли, на спуштање 1
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 2
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 3
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 4
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 5
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 6
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 7
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Роли, на спуштање 7_thumb
32600 ден
22700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сива

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L260 B156 H75 см.
* простор за спиење 130/205 см.
Лицев материјал:
- текстил
Тапацир:
- пена 2738, H10 см, полиестерска обвивка 150 г / лм, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
- универзален (лево / десно се определува за време на монтажата)
- функција - кревет
- сандак
- отстранливи навлкаки за перници со патенти
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 136/90/55 см, тежина - 48 кг.
Пакет 2: 144/81/43 см, тежина - 30 кг.
Пакет 3: 92/76/53 см, тежина - 27 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Роли 600.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени