Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање, Тенерифе, кафеава | Мебел Виденов
Тенерифе

Аголна гарнитура на спуштање , кафеава

Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 1
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 2
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 3
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 4
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 5
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 6
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 6_thumb
45900 ден
34800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L260 B153 H57 см.
- област за спиење: 140/210 см.
Лицев материјал:
- текстил.
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена N2538 10 см.
- појаси на тапацир.
Градба:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* универзален (лево / десно) се одредува на лице место
* се трансформира со механизам за душек во кревет.
* сандак 1 пар.
* структурно засилена основа
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 140/92/77 см, тежина - 51 кг.
Пакет 2: 157/71/77 см, тежина - 29 кг.
Пакет 3: 153/66/20 см, тежина - 22 кг.
Пакет 4: 90/66/26 см, тежина - 15 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тенерифе 700.00 ден. 1800.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не