Биро Ивел 4, Ивел 4, дaб антрацит + бел сјај | Мебел Виденов
Ивел 4

Биро , дaб антрацит + бел сјај

Биро Ивел 4 1
Биро Ивел 4 2
Биро Ивел 4 3
Биро Ивел 4 4
Биро Ивел 4 5
Биро Ивел 4 6
Биро Ивел 4 7
Биро Ивел 4 1_thumb
Биро Ивел 4 2_thumb
Биро Ивел 4 3_thumb
Биро Ивел 4 4_thumb
Биро Ивел 4 5_thumb
Биро Ивел 4 6_thumb
Биро Ивел 4 7_thumb
16600 ден
12000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Биро Ивел 4
Димензии:
- L140 / 180 B70 H75 см
Материјали:
- ламинирана иверица од 22 мм
- ламинирана иверица од 15 мм
- декор: даб антрацит + бел сјај
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 145/77/3 цм, тежина 17,2 кг.
Пакет 2: 82/76/6 цм, тежина 13,78 кг.
Пакет 3: 78/71/8 цм, тежина 15,41 кг.
Пакет 4: 185/60/5 цм, тежина 18,42 кг.
Пакет 5: 40/15/15 цм, тежина 1,25 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ивел 4 1200.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не