Биро Табло, Табло, бука + бело | Мебел Виденов
Табло

Биро , бука + бело

Биро Табло 1
Биро Табло 1_thumb
9500 ден
Попуст: -42%
5500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L115 B66 H92 см.
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 97/24/13 см, тежина 10 кг.
Пакет 2: 122/72/5 см, тежина 10 кг.
Слични производи
Последно видени