Детски кревет Деос 2, Деос 2, бела текстура + лајм | Мебел Виденов
Деос 2

Детски кревет , бела текстура + лајм

Детски кревет Деос 2 1
Детски кревет Деос 2 2
Детски кревет Деос 2 3
Детски кревет Деос 2 4
Детски кревет Деос 2 1_thumb
Детски кревет Деос 2 2_thumb
Детски кревет Деос 2 3_thumb
Детски кревет Деос 2 4_thumb
9000 ден
Попуст: -25%
6700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за двостран душек со големина од 80/190 см.
Креветот е достапен со подлога за душек (латофлекс).
Димензии:
- L194 B84 H61 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!  
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.  Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 196/82/6 см, тежина 40,1 кг.
Пакет 2: 196,5 / 61,5 / 5 см, тежина 26,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Деос 2 1300.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не