Детски кревет на два спрата Бонет за душек 90/200, Бонет | Мебел Виденов
Бонет

Детски кревет на два спрата за душек 90/200

Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 1
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 2
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 3
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 4
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 5
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 1_thumb
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 2_thumb
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 3_thumb
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 4_thumb
Детски кревет на два спрата  Бонет за душек 90/200 5_thumb
16400 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за единечен или двоен душек со големина 90/200.
Димензии:
- L100 B210 H190 см.
Конструкција:
- цврсто иглолисно дрво
Покриеност
- безбоен лак од полиуретан
Хардвер:
- елементи за поврзување: комформатни штрафови, штрафови за дрво се вклучени во комплетот
ВНИМАНИЕ!
Не дозволувајте децата под 6 години да се качуваат на горниот кревет.
Користете ја скалата за да се качите и симнете од горниот кревет.
Не дозволувајте повеќе од едно лице да се искачи на горниот кревет за да избегне сериозни фатални повреди предизвикани од притискање или падови.
Опасност од задушување - Не закачувајте на кој било дел од креветот ништо што не е  фабрички направено да се користи со него; како пример (и не само) куки, ремени, торби, јажиња и облека.
Предвидете ја висината на таванот пред да изберете кревет на спрат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 100/200/10 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 30/200/20 см, тежина 29 кг.
Пакет 3: 60/190/10 см, тежина 6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бонет 900.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не