Плакар Диема, двокрилен, Диема, даб сонома | Мебел Виденов
Диема

Плакар, двокрилен , даб сонома

Плакар Диема, двокрилен 1
Плакар Диема, двокрилен 2
Плакар Диема, двокрилен 3
Плакар Диема, двокрилен 4
Плакар Диема, двокрилен 1_thumb
Плакар Диема, двокрилен 2_thumb
Плакар Диема, двокрилен 3_thumb
Плакар Диема, двокрилен 4_thumb
8000 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Плакар Диема, двокрилен
Димензии:
- L100 B44.5 H200,5 см.
Основа и врата:
- ламинирана иверица
- огледало
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 цм од кој било радиатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 210/54/4 см, тежина - 18,2 кг.
Пакет 2: 195/50/3 см, тежина - 18,6 кг.
Пакет 3: 195/50/3 см, тежина - 18,6 кг.
Пакет 4: 107/53/11 см, тежина - 18,2 кг.
Пакет 5: 20/15/10 см, тежина - 0,9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Диема 1300.00 ден. 500.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не