Двостран душек Bresso Max 160/200, Bresso Max, 160/200 | Мебел Виденов
Bresso Max

160/200, Двостран , 160/200

Двостран душек Bresso Max 160/200 1
Двостран душек Bresso Max 160/200 2
Двостран душек Bresso Max 160/200 1_thumb
Двостран душек Bresso Max 160/200 2_thumb
13300 ден
11500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Дебелина на душекот:
- 15 см
Душекот е изработен од полиуретанска пена. Тој е отпорен на деформација, а отстранливата навлака го олеснува чистењето.
* Задолжително отворете и распакувајте го душекот во рок од 5 дена од доставувањето. Душекот ја зема посакуваната форма и големина од 48 до 72 часа по одвикнувањето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 168/42/42 см., тежина 13.3 кг.
Слични производи
Последно видени