Ѕиден шкаф Виела, Виела, сонома truffle + венге магија | Мебел Виденов
Виела

Ѕиден шкаф , сонома truffle + венге магија

Ѕиден шкаф Виела 1
Ѕиден шкаф Виела 2
Ѕиден шкаф Виела 3
Ѕиден шкаф Виела 1_thumb
Ѕиден шкаф Виела 2_thumb
Ѕиден шкаф Виела 3_thumb
3500 ден
Попуст: -27%
2500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L120 B28 H60 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 128/32/13 см, тежина 27,5 кг.
Слични производи
Последно видени