Фотелја Елдоро, Елдоро, сенф | Мебел Виденов
Елдоро

Фотелја , сенф

Фотелја Елдоро 1
Фотелја Елдоро 2
Фотелја Елдоро 3
Фотелја Елдоро 4
Фотелја Елдоро 5
Фотелја Елдоро 6
Фотелја Елдоро 1_thumb
Фотелја Елдоро 2_thumb
Фотелја Елдоро 3_thumb
Фотелја Елдоро 4_thumb
Фотелја Елдоро 5_thumb
Фотелја Елдоро 6_thumb
16700 ден
13200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L78 B78 H81 см.
Материјал на основа:
- цврсто дрво
- метал
Пополнување:
- пенополиуретан
Тапацир:
- текстил
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елдоро 200.00 ден. 200.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не