Француски душек, едностран, 90/200, Француски , 90/200 | Мебел Виденов
Француски

90/200, едностран , 90/200

Француски душек, едностран, 90/200 1
Француски душек, едностран, 90/200 1_thumb
11100 ден
Попуст: -35%
7200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Француски душек
* Тврда основа: висина без ногарки - 25 см., висина со ногарки - 3 см.
* Двостран душек Лео (пружина тип Бонел) - 18 см.
* Вкупна висина - 46 см.
* Стабилна конструкција од зимзелено дрво, дополнително засилена со зајакнувачки ребра
* Иглонабиен латексиран филц
* Неткаен текстил
* Ватирана плоча изработена од висококвалитетна ткаенина
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Француски 200.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени