Канцелариски шкаф Ивел L4, Ивел L4, даб антрацит + бел сјај | Мебел Виденов
Ивел L4

Канцелариски шкаф , даб антрацит + бел сјај

Канцелариски шкаф Ивел L4 1
Канцелариски шкаф Ивел L4 2
Канцелариски шкаф Ивел L4 3
Канцелариски шкаф Ивел L4 4
Канцелариски шкаф Ивел L4 5
Канцелариски шкаф Ивел L4 1_thumb
Канцелариски шкаф Ивел L4 2_thumb
Канцелариски шкаф Ивел L4 3_thumb
Канцелариски шкаф Ивел L4 4_thumb
Канцелариски шкаф Ивел L4 5_thumb
8800 ден
6000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80 B38 H96 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Декорација:
- даб антрацит + бел сјај, алуминиумски рачки
Рачки: алуминиумски
За поддршка на различните типови активности во канцеларијата, важна улога има помошниот мебел. Шкафот Ивел L4 е модел што целосно ја надополнува функционалноста на канцеларискиот мебел. Неговите димензии се во согласност со стандардните големини на најчестата канцелариска опрема. Изработен е од висококвалитетна ламинирана иверица. Површината е мазна, издржлива и лесна за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 94/45.5/14.5 см., тежина - 31.5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ивел L4 1500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не