Канцелариски стол Авангард, Авангард, црн | Мебел Виденов
Авангард

Канцелариски стол , црн

Канцелариски стол Авангард 1
Канцелариски стол Авангард 1_thumb
4900 ден
Попуст: -32%
3300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Канцелариски стол Авангард
За да го привлечете вниманието на работното место, доверете се на канцелариски стол Авангард.
Канцеларискиот стол Авангард е со димензии:
- вкупни димензии: L51 B64 H111 / 120 см.
- димензии на потпирачот: L45 B64 см.
- димензии на седиштето: L51 B49 cм - постои можност за прилагодување на висината на седиштето.
Канцеларискиот стол Авангард е погоден за работа и дома и во канцеларија. Тие се состојат од хромирана и метална 5 ѕвездена основа, пластични потпирачи за рака и ткаенина од мрежа, во комбинација со еко кожа. Авангард има механизам за лулање и ергономски потпирач за грб и ќе се чувствувате удобни за работа на големо биро.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 1
Пакет 1: 67/23/60 см, тежина 13 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
 
Слични производи
Последно видени