Канцелариски стол Марсилио, Марсилио 2, кафеав | Мебел Виденов
Марсилио 2

Канцелариски стол , кафеав

Канцелариски стол Марсилио 1
Канцелариски стол Марсилио 1_thumb
10500 ден
7700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Директорски-Канцелариски стол
Столот го исполнува стандардот BIFMA за канцелариски столици
- димензии: L67 B74 H 128/121 см.
- тапацир: седиште од пена T28, потпирач за грб Т22, дополнителни тапацирски материјали
- еко-кожа ПУ + ПВЦ лицев материјал; бела боја
- растојание помеѓу потпирачите за рака 52 см.
- ротација на 360 °
- амортизер на гас +/- 90 мм .; TUV сертифициран час 4
- Механизам за лулање Тилит со заклучување и прилагодување на силата на лулање според тежината
- ергономска странични потпирачи
- метална хром основа
- метални хромирани потпирачи за рака со тапацир
- еластична и издржлива еко кожа со лесно одржување
- тркалца, погодни за тепих основа со засилен товар, до 200 кг.
Современиот канцелариски стол е достигнување на модерното производство на мебел. Ефикасноста и здравиот начин на работа бараат од нас да користиме мебел и опрема што ни обезбедува удобност и безбедност. Канцеларискиот стол Марсилио крајно ги задоволува барањата за издржливост, ергономија, удобност и лесно одржување.
Одличната ергономија на моделот гарантира одржување на правилното држење во седечка положба за време на продолжената работа, спречува замор и напрегање на телото. Столот е тапациран со соодветни материјали за удобност и еко кожа, обезбедувајќи одлична хигиена и лесно одржување. Амортизерот на гас ви овозможува непречено да ја прилагодите висината на седиштето што е пријатно за вас. Со механизам за лулање што може да се прилагоди на товарот, можете да се одморите. Столот доаѓа во здрав и лесен пакет што може да се носи со упатства за монтирање кои лесно се следат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 88/35/65 см, тежина 22.800 кг.
Слични производи
Последно видени