Клуб маса Делиза, Делиза, виски | Мебел Виденов
Делиза

Клуб маса , виски

Клуб маса Делиза 1
Клуб маса Делиза 2
Клуб маса Делиза 3
Клуб маса Делиза 1_thumb
Клуб маса Делиза 2_thumb
Клуб маса Делиза 3_thumb
13100 ден
Попуст: -36%
8300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Димензии:
- L70 B70 H40 см.
Плотна:
- цврст даб 2.6 см
- покриеност: био масло
Градба:
- метал
- покриеност од прав
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, ВОЗМОЖНИ СЕ РАЗЛИКИ ВО ИЛУСТРАТИРАНА БОЈА НА ПРОИЗВОДОТ и тоналитетот на одделни производи.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 72/72/10 см, тежина 14 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Делиза 300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не