Клуб маса Фабиа С, Фабиа C | Мебел Виденов
Фабиа C

Клуб маса

Клуб маса Фабиа С 1
Клуб маса Фабиа С 1_thumb
4300 ден
3100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- D45 H50 см.
Плотна:
- калено стакло
Конструкција:
- метална
Јачината на калено стакло е многу пати поголема од онаа на обичното стакло. Сепак, ние го привлекуваме вашето внимание на фактот дека комодите не се дизајнирани за големи статички оптоварувања, како и за заштита на рабовите на комодата од удари со тврди предмети. Калено стакло се смета за побезбедно од обичното стакло, бидејќи се распаѓа во мали кристали, кои веројатно нема да предизвикаат повреда.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Слични производи
Последно видени